System BETA

BETA-XXL

BETA XXL ADFC. Det hela började med en vision...
som så ofta händer när man bestämmer sig för att utveckla nya produkter. Övertygade om att cyklister som är rädda om sin investering i en kvalitetscykel oundvikligen kommer att efterfråga ordentliga cykelställ har en tydlig uppgift varit: att utveckla det ideala cykelstället.
Kontakt togs med adfc (tyska cykelklubben) och efter praktiska försök är resultatet BETA XXL baserat på cykelns geometri.

BETA XXL cykelställ.

Med BETA XXL kan alla cyklar parkeras, BETA XXL ger stöd åt både ram och framgaffel. Dessutom kan cykeln säkert låsas fast mot BETA XXL. BETA XXL kan även konfigureras som platsefektiv hög/låg samt finns som enkel- eller dubbelsidigt. Det ideala cykelstället både i en enkel mindre cykelparkering och i större cykelparkeringar.

Bild:BETA XXL cykelställ.

Konfigureringsalternativ:

  • Enkelsidigt låg/låg
  • Enkelsidigt hög/låg
  • Dubbelsidigt låg/låg
  • Dubbelsidigt hög/låg

Mått på BETA cykelställ.

BETA-FLEX
Samtliga cykelställ i BETA system kan utrustas med extratillbehöret BETA-FLEX som gör det möjligt att lätt och smidigt göra rent från löv, sand etc. under cykelställen. Cykelställ i BETA system har enkel och smidig rengöring av installationsytan genom den öppna bottenramen men rengöring kan förenklas ytterligare.

BETA Flex.

Produktvideo

PDF logotype.Informationsblad i PDF format för nedladdning