Cykelställ med design

Helios logotyp.

Vip

Cykelställ tillverkad i stålplåt 80x8 mm, mycket hållbart och med en snygg design. Fixeringen mot underlaget med bottenplatta 200x150 mm med hål för montering med skruvar. Cykelstället är tillverkad i galvaniserat och pulverlackerat stål och kan erhållas i olika RAL-kulörer eller Corten.

Vip cykelställ.

PDF logotype.Informationsblad i PDF format för nedladdning


Fox

Cykelställ som består av ett stålrör med Ø 80 mm och en dekorativ sfär i smitt stål. Två "handtag" Ø 38 mm för att stödja cykeln. 20 cm från botten en dekorativa basplattan. Alla metalldel är galvaniserade och pulver belagd i RAL-kulör. Nedgjutes eller monteras med skruvar mot bottenplatta.

Fox cykelställ.

PDF logotype.Informationsblad i PDF format för nedladdning


ORION logotyp.

Omega

Elegant, djärv, innovativ, unik. Upp till 5 cyklar kan parkera i en Omega.

Omega cykelställ.

Omega cykelställ är en perfekt representant för den optimala kombinationen av design och funktion. Estetiskt unika i form och färgämnen, och därför patenterad. Alla detaljer är utformade för att minimera skaderisker, därför passar Omega cyklister i alla åldrar. Passar alla cyklar, såväl barncyklar som mountainbikes.

Omega cykelställ.

Vid valet av material och dimensioner har fokus varit på kvalitet:

  • Rostfritt stål, WStNr. 1,4301, på begäran lackad i RAL-kulör eller ytterligare elektropolerade. Rördimensioner: 48,3 x 2,3 mm
  • Aluminium, om så önskas lackade i RAL kulör rördimensioner: 48,3 x 3,0 mm
  • Galvaniserat stål. Rördimensioner: 48,3 x 2,6 mm

Mått på Omega cykelställ.

PDF logotype.Informationsblad i PDF format för nedladdning